Kontinentalsängar

Hitta en skön kontinentalsäng till ett lågt pris online Kontinentalsäng i beige färg

Trendrum erbjuder
sköna kontinentalsängar
till utmärkta priser

Billiga kontinentalsängar

På Trendrum.se hittar du varje vecka flera
bra erbjudanden på kontinentalsängar

På jakt efter en billig kontinentalsäng? Det är mycket viktigt att man sover gott. Allt i livet blir så mycket lättare när man vaknar utvilad och pigg. Därför är sängen och sovrummet något alla borde satsa stort på. Tack vare det breda utbudet av billiga kontinentalsängar som idag finns tillgängligt online kan alla hitta fram till något bra.

En och samma sorts säng passar inte för alla. Som tur är finns det mycket att välja mellan. Något som blivit riktigt populärt är kontinentalsängar. De är uppbyggda på principen om olika lager och att alla har en unik kropp. Du kan kombinera dem på olika sätt vilket gör det lättare att finna fram till den perfekta sängen.

Idag är utbudet av billiga kontinentalsängar fantastiskt stort, speciellt online. En bra nätbutik är Trendrum som är kända för att ha mycket att välja på till rimliga låga priser, inte bara kontinentalsängar utan här hittar du även mycket annat fint som t.ex våningssängar och barnsängar. Att du får gratis frakt med på köpet när du handlar gör det hela till ett ännu bättre alternativ. Det är otroligt skönt och uppskattat att kunna sitta hemma i lugn och ro och handla, för att sedan få det hela hemkört utan någon som helst extra kostnad. Enklare och smidigare än så kan det nästan inte bli.

En fördel med billiga kontinentalsängar är att du kan kombinera dem precis som du vill. De har vanligtvis tre lager av madrasser. Först den understa, där du kan välja om den ska vara mjuk eller något hårdare. Men sedan finns det ytterligare en madrass ovanpå, som du också kan välja själv. För att komplettera det hela finns sedan bäddmadrassen, återigen är det upp till dig vilken sort det ska vara.

Du kan alltså ha flera olika kombinationer, allt efter vad som passar din kropp och rygg. Om det handlar om en dubbelsäng så kan du dela ofta upp madrassen i två. Var och en kan alltså designa hur hård eller mjuk sängen ska vara. För att sedan binda samman det hela kan du prova att ha en dubbel bäddmadrass som döljer skarven.

Det går alltså att skräddarsy fastheten på varje del av sängen. Antingen det är fråga om en enkel eller dubbelsäng. Med ett par snygga små ben har du sedan en färdig säng. Här har du också möjlighet att få uttryck för din personliga smak. Välj ett par som passar in med resten av sovrummets inredning, det märks skillnad. Med ett snyggt madrasskydd och fräscha lakan kommer din billiga kontinentalsäng att bli höjden av lyx. Du kommer att sova bättre än någonsin förutom att den blir en snygg höjdpunkt i sovrummet.

Kontinentalsäng med sänggavel En stor mörkgrå kontinentalsäng med mjuka, bekväma madrasser är något många önskar sig Billig kontinentalsäng med plats för två Lyxig kontinentalsäng i svart utförande Svart kontinentalsäng med dubbelfjädrande konstruktion
Besök Trendrum
Se alla sängar som finns att köpa hos Trendrum